keimeno


Είμαστε μια ανεξάρτητη από κόμματα επιτροπή με στόχους:
- Την κοινωνική αλληλεγγύη,
- Την έμπρακτη αντίθεση στα κυβερνητικά μέτρα, που ξεπουλάνε τη ζωή και τη χώρα μας καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας,
- Καλύτερη προσέγγιση όσων βιώνουμε, κόντρα στην παραπληροφόρηση των Μ.Μ.Ε., που θέλουν να μας πείσουν ότι η σωστή πορεία της χώρας μας είναι η υποταγή στην Τρόικα και το ΔΝΤ.
  Συγκαλέσαμε επιτροπές σε Πυλαία, Πανόραμα, Χορτιάτη, Φίλυρο, Εξοχή-Ασβεστοχώρι, μαζέψαμε απλήρωτα χαράτσια και κάναμε ομαδικά εξώδικα στη Δ.Ε.Η. Πετύχαμε ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.
  Συμμετέχουμε στην αυτο-οργάνωση και την αντίστασή του λαού με άλλες πρωτουβουλίες στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3/4

Τις τελευταίες εβδομάδες η ΔΕΗ, όντας στην υπηρεσία της συγκυβέρνησης και της τρόικας, προχώρησε σε κόψιμο ρεύματος σε συμπολίτες μας που είχαν πληρώσει το ρεύμα χωρίς χαράτσι και είχαν προχωρήσει σε εξώδικο, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους πολίτες που σηκώνουμε το κεφάλι απέναντι στη τρόικα και στη κυβέρνηση της.

Μετά από μία εβδομάδα και τις αλλεπάλληλες πιέσεις που ασκήσαμε στη ΔΕΗ σαν επιτροπές κατοίκων , η ΔΕΗ προχώρησε σε επανασύνδεση του ρεύματος χωρίς να χρεώσει με τέλη επανασύνδεσης. Το κίνημα ενάναντια στα χαράτσια γίνεται πιο δυνατό.

Δεν πληρώνουμε τους τοκογλύφους. Δε σκύβουμε το κεφάλι.

Καλούμε όλους τους πολίτες ,τις επιτροπές κατοίκων και τους συλλογικούς φορείς σε μαζική διαμαρτυρία στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 3/4
09:00 ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ
10:30 ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΔΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 24 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Απαιτούμε :
  • Nα καταργηθεί οριστικά το χαράτσι.
  • Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
  • Να σταματήσει το κόψιμο του ρεύματος σε όσους δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι, με βάση και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.Σε όσους η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα να προχωρήσει σε επανασύνδεση χωρίς πληρωμή των τελών επανασύνδεσης.
  • Να δεχτεί η ΔΕΗ τους πολίτες που ήταν σε εναλλακτικούς παρόχους (Energa κ.τ.λ) χωρίς να πληρωθεί το χαράτσι.
  • Να καταργηθούν οι αυξήσεις στο τιμολόγιο της ΔΕΗ,να μην γίνουν νέες.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ