keimeno


Είμαστε μια ανεξάρτητη από κόμματα επιτροπή με στόχους:
- Την κοινωνική αλληλεγγύη,
- Την έμπρακτη αντίθεση στα κυβερνητικά μέτρα, που ξεπουλάνε τη ζωή και τη χώρα μας καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας,
- Καλύτερη προσέγγιση όσων βιώνουμε, κόντρα στην παραπληροφόρηση των Μ.Μ.Ε., που θέλουν να μας πείσουν ότι η σωστή πορεία της χώρας μας είναι η υποταγή στην Τρόικα και το ΔΝΤ.
  Συγκαλέσαμε επιτροπές σε Πυλαία, Πανόραμα, Χορτιάτη, Φίλυρο, Εξοχή-Ασβεστοχώρι, μαζέψαμε απλήρωτα χαράτσια και κάναμε ομαδικά εξώδικα στη Δ.Ε.Η. Πετύχαμε ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.
  Συμμετέχουμε στην αυτο-οργάνωση και την αντίστασή του λαού με άλλες πρωτουβουλίες στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

Υπήρξαν εξελίξεις γύρω από το χαράτσι της ΔΕΗ, με την αναγγελία της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητά του ΕΕΤΗΔΕ, που απαγορεύει τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη καταβολής του τέλους. Γίνεται εκτεταμένη παραπληροφόρηση από τη διοίκηση της ΔΕΗ, την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, μεθοδευμένη επιχείρηση παραπλάνησης των πολιτών και εκμετάλλευση της ανασφάλειάς τους σχετικά με το χαράτσι και την πληρωμή του μέσω της ΔΕΗ. Όπως απ' την αρχή συσπειρωθήκαμε εναντίον της άδικης φορολόγησης των σπιτιών μας, εξακολουθούμε να επιμένουμε στην ΑΡΝΗΣΗ να το πληρώσουμε, παρά τις απειλές και τις κινδυνολογίες.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Η οικονομική κρίση έχει γίνει κοινωνική κρίση. Η ανεργία αυξάνεται αλματωδώς. Οι κοινωνικές παροχές κι οι αποδοχές μειώνονται κάτω από τα όρια μιας αξιοπρεπούς ζωής. Η δημόσια διοίκηση, οι αρχές κι η κυβέρνηση παραγνωρίζουν τη θέληση του λαού, του πολύ κόσμου. Λειτουργούν και προωθούν τα συμφέροντα μόνο των εχόντων και κατεχόντων, ντόπιων και ξένων κεφαλαιοκρατών. Οπότε έχουμε και κρίση πολιτική. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι, ο καθένας στο σπίτι και τη ζωή του. Είμαστε μαζί στην ίδια χώρα, στην ίδια κοινωνία. Όσα συμβαίνουν γύρω μας εξαρτώνται και από μας. Τα συμφέροντά μας εμείς πρέπει να τα επιδιώξουμε. Τις απόψεις μας εμείς πρέπει να τις πούμε.


ΣΥΖΗΤΑΜΕ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ